Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central

Plataforma de gestió de projectes i inscripcions

De la llavor a la cassola: jornada al voltant del menjar, la cuina i la cultura com a pràctiques transformadores

Descripció

El proper 12 de juliol arriba una nova jornada sobre pràctiques transformadores al voltant del menjar, la cuina i la cultura. Serà una jornada eclèctica, d'acció i reflexió per interpel·lar la nostra quotidianitat al voltant de l'aliment, des de la seva ingesta a la seva celebració passant pel el seu impacte ecosistèmic i geopolític a escala local i global.


Adreçat a

Públic general

Cartell
Selecciona les sessions on vulguis participar:

Sessió 1

De la llavor a la cassola: jornada al voltant del menjar, la cuina i la cultura com a pràctiques transformadores

Sessió conclosa

12 juliol de 2025

10:00 - 23:00 H

Lloc

Konvent

Descripció

El proper 12 de juliol arriba una nova jornada sobre pràctiques transformadores al voltant del menjar, la cuina i la cultura. Serà una jornada eclèctica, d'acció i reflexió per interpel·lar la nostra quotidianitat al voltant de l'aliment, des de la seva ingesta a la seva celebració passant pel el seu impacte ecosistèmic i geopolític a escala local i global.