Des de l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central oferim formació en economia social i cooperativisme per a tots els públics, tant per a aquelles persones que tenen ganes d’apropar-se a l’economia social i solidària, com per a aquelles persones o col·lectius que estan pensant en constituir o consolidar el seu projecte econòmic.

Oferta formativa

Segell "Aquí assessorem l'economia social 2021" - MODALITAT PRESENCIAL*

Inici de les sessions: 14 de setembre de 2021


Horaris: 16h a 19h


Formacions dirigides a professionals de l'assessoria i gestoria que permet assolir una especialització en l'assessorament a projectes cooperatius i d'economia social. 

Amb la Xarxa d'Ateneus Cooperatius de Catalunya, hem impulsat conjuntament un nou Segell (Aquí assessorem l'economia social) que identifica aquelles gestories i assessories de tot el territori que han participat a la formació completa i que acredita que coneix les especificitats fiscals, laborals i jurídiques del model cooperatiu i treballa en xarxa amb el moviment cooperatiu i les administracions públiques. 


Segell "Aquí assessorem l'economia social 2021" - MODALITAT VIRTUAL*

Inici de les sessions: 14 de setembre de 2021


Horaris: 16h a 19h


Formacions dirigides a professionals de l'assessoria i gestoria que permet assolir una especialització en l'assessorament a projectes cooperatius i d'economia social. 

Amb la Xarxa d'Ateneus Cooperatius de Catalunya, hem impulsat conjuntament un nou Segell (Aquí assessorem l'economia social) que identifica aquelles gestories i assessories de tot el territori que han participat a la formació completa i que acredita que coneix les especificitats fiscals, laborals i jurídiques del model cooperatiu i treballa en xarxa amb el moviment cooperatiu i les administracions públiques. 

Es durant a terme en format virtual per la plataforma Zoom. 

Eines per crear i consolidar el nostre projecte cooperatiu

Inici de les sessions: 28 de setembre de 2021


Horaris: D'11 a 13h


Càpsules formatives dirigides a persones que volen emprendre o consolidar un projecte cooperatiu.

ALTERNA'T: Assemblea d'iniciatives d'Economia Social i Solidària d'Osona

Inici de les sessions: 2 de octubre de 2021


Horaris: De 10 a 13h


Si sou una empresa o entitat d'Osona que treballeu amb criteris d'economia social i solidària us convidem a la primera Assemblea d'Iniciatives d'Economia Social i Solidària d'Osona, un espai on ens coneixerem i parlarem distesament de com podem col·laborar entre nosaltres.

3a TAULA TERRITORIAL: El futur de l'Ateneu cooperatiu de la Catalunya central

Inici de les sessions: 6 de octubre de 2021


Horaris: A les 10h i a les 17h


En aquesta taula territorial presentarem la propera convocatòria de l'Ateneu, que canviarà respecte les anteriro convocatòries, i obrirem un espai per pensar plegades la nova estratègia. Per facilitar la participació, la trobada  serà online, en horari de matí a les 10h, o bé en horari de tarda a les 17h.
Us hi esperem!