Oferta formativa
Portes obertes a El Serradet de Barneres: D'on ve el que mengem?
Inici de les sessions: 11 de febrer de 2023
Horaris: D'11.30 h a 13.30 h
Matí de portes obertes a la cooperativa El Serradet de Barneres, dins el cicle «D'on ve el que mengem?» de visites a projectes agroalimentaris que formen part de l'associació de productors i consumidors Mengem Osona. La Maria, l'Aina i en Sergi ens faran una visita a Barneres, una petita granja d'ovelles situada al camí de l'Hora de St. Martí Sescorts, a Santa Maria de Corcó. A la mateixa finca hi tenen un obrador per transformar la llet de les ovelles, i fan productes artesans i de qualitat.
L'activitat està organitzada entre El Serradet de Barneres, Mengem Osona i l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.
La cooperativa (CREACIÓ)
Inici de les sessions: 15 de febrer de 2023
Horaris: 16h-18h
Ens escau la cooperativa pel nostre projecte? Quin tipus de cooperativa s'adapta millor a les nostre necessitats? Què hem de tenir en compte a l'hora d'iniciar un projecte cooperatiu?
Formació de la categoria de "Creació" dividida en dues sessions:
S1- La cooperativa, un model pel nostre projecte?
S2- Com funciona una cooperativa?
Finançament i organització de la cooperativa (CREACIÓ)
Inici de les sessions: 8 de març de 2023
Horaris: 16h-18h
Aquesta formació complementa i dona continuïtat a la S1 (La cooperativa, un model pel nostre projecte?) i la S2 (Com funciona una cooperativa?) del bloc de formació de "CREACIÓ". La formació està dividida en dues sessions:
S3- Finançament d'una cooperativa
S4- Organització interna