Des de l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central oferim formació en economia social i cooperativisme per a tots els públics, tant per a aquelles persones que tenen ganes d’apropar-se a l’economia social i solidària, com per a aquelles persones o col·lectius que estan pensant en constituir o consolidar el seu projecte econòmic.

Oferta formativa

TAULA RODONA Per un territori viu: Reptes i propostes des de l’economia social i solidària

Inici de les sessions: 13 de desembre de 2022


Horaris: De 18 a 19.30h


Amb la participació de:

Marc Castellnou, Cap GRAF dels bombers i enginyer forestal

Jordi Navarro, Geògraf i activista ecologista

Aina Roca, Pagesa al Serradet de Barneres i Mengem Osona

Presenta i modera: Carla Escarrà, Antropòloga, pagesa i llibretera

Portes obertes a Mas Corcó Pagesos Forners: D'on ve el que mengem?

Inici de les sessions: 17 de desembre de 2022


Horaris: D'11.30 h a 13.30 h


Matí de portes obertes a la cooperativa Mas Corcó Pagesos Forners, dins el cicle «D'on ve el que mengem?» de visites a projectes agroalimentaris que formen part de l'associació de productors i consumidors Mengem Osona. L'Ivan, en Manel, la Montse i la Debby ens faran una visita a La Teuleria de Corcó de Manlleu, la finca on produeixen cereals ecològics i fan pa i brioixeria ecològics de màxima qualitat. Un producte local, saludable, bo i a un preu just.


L'activitat està organitzada entre Mas Corcó Pagesos Forners, Mengem Osona i l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.