Cicle de xerrades "Sobirania alimentària com a resposta a la crisi energètica"


Activitats en aquesta formació:

1/3 Producció ramadera

Data: 11 de maig de 2022

Horari: de 19:00 a 20:00

Lloc: ONLINE

Descripció:

Cicle de xerrades virtuals: “Sobirania alimentària com a resposta a la crisi energètica”.


Podem alimentar-nos amb una agricultura i ramaderia de proximitat i de baixes necessitats energètiques? 


Converses per conèixer projectes inspiradors, compartir reptes actuals i reflexionar sobre estratègies per al futur.


PRODUCCIÓ RAMADERA

Dimecres, 11 de maig de 2022

De 19 h a 20 h

Amb: Abel Peraire (Soler de n’Hug), Pino Delàs (Llavora) i Emma Rojas (pastora d'ovelles i esquiladora).

2/3 Producció hortícola

Data: 18 de maig de 2022

Horari: de 19:00 a 20:00

Lloc: ONLINE

Descripció:

Cicle de xerrades virtuals: “Sobirania alimentària com a resposta a la crisi energètica”.


Podem alimentar-nos amb una agricultura i ramaderia de proximitat i de baixes necessitats energètiques? 


Converses per conèixer projectes inspiradors, compartir reptes actuals i reflexionar sobre estratègies per al futur.


PRODUCCIÓ HORTÍCOLA

Dimecres, 18 de maig de 2022

De 19 h a 20 h

Amb: Adrià Solé (Ecomercaderet), Eva Carmona (El Circell) i Francesc Xavier (Mas Florentí).

3/3 Producció extensiva

Data: 25 de maig de 2022

Horari: de 19:00 a 20:00

Lloc: ONLINE

Descripció:

Cicle de xerrades virtuals: “Sobirania alimentària com a resposta a la crisi energètica”.


Podem alimentar-nos amb una agricultura i ramaderia de proximitat i de baixes necessitats energètiques? 


Converses per conèixer projectes inspiradors, compartir reptes actuals i reflexionar sobre estratègies per al futur.


PRODUCCIÓ EXTENSIVA

Dimecres, 25 de maig de 2022

De 19 h a 20 h 

Amb: Francesc Font (Can Font), Pep Bové (Cal Pauet) i Joan Bosch (Biobosch).