Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central

Plataforma de gestió de projectes i inscripcions

L'alimentació agroecològica és un privilegi?

Descripció

Cinquena jornada de producció i consum agroecològics en el marc dels actes de la Festa del Tomàquet del Bages. Jornada tècnica oberta a tots els públics en què Gustavo Duch, soci de la cooperativa El Pa Sencer, presentarà i valorarà l’informe Mapatge sobre el preu i el valor dels aliments a Catalunya. Des de l’economia social i solidària i el cooperativisme reflexionarem sobre el consum i la procedència dels aliments, i respondrem a la pregunta: l’alimentació agroecològica és un privilegi?

Cartell
Selecciona les sessions on vulguis participar:

Sessió 1

L'alimentació agroecològica és un privilegi?

Sessió conclosa

20 de juliol de 2022

10:00 - 12:00 H

Lloc

ONLINE

Descripció

Cinquena jornada de producció i consum agroecològics en el marc dels actes de la Festa del Tomàquet del Bages. Jornada tècnica oberta a tots els públics en què Gustavo Duch, soci de la cooperativa El Pa Sencer, presentarà i valorarà l’informe Mapatge sobre el preu i el valor dels aliments a Catalunya. Des de l’economia social i solidària i el cooperativisme reflexionarem sobre el consum i la procedència dels aliments, i respondrem a la pregunta: l’alimentació agroecològica és un privilegi?