L'alimentació agroecològica és un privilegi?
Cinquena jornada de producció i consum agroecològics en el marc dels actes de la Festa del Tomàquet del Bages. Jornada tècnica oberta a tots els públics en què Gustavo Duch, soci de la cooperativa El Pa Sencer, presentarà i valorarà l’informe Mapatge sobre el preu i el valor dels aliments a Catalunya. Des de l’economia social i solidària i el cooperativisme reflexionarem sobre el consum i la procedència dels aliments, i respondrem a la pregunta: l’alimentació agroecològica és un privilegi?
![](https://s3.eu-west-2.wasabisys.com/xac-catcentral/media/public/Jornada_festa_tomaquet_Mesa_de_trabajo_1_fjJzNlE.jpg)
Confirmació d'inscripció
L'alimentació agroecològica és un privilegi?
Confirmació d'anul·lació
L'alimentació agroecològica és un privilegi?
Segur que vols continuar? (si t'ho repenses, i queden places, podràs tornar-t'hi a inscriure)
L'alimentació agroecològica és un privilegi?
20 de juliol de 2022
10:00 - 12:00 H
Lloc
ONLINE
Descripció
Cinquena jornada de producció i consum agroecològics en el marc dels actes de la Festa del Tomàquet del Bages. Jornada tècnica oberta a tots els públics en què Gustavo Duch, soci de la cooperativa El Pa Sencer, presentarà i valorarà l’informe Mapatge sobre el preu i el valor dels aliments a Catalunya. Des de l’economia social i solidària i el cooperativisme reflexionarem sobre el consum i la procedència dels aliments, i respondrem a la pregunta: l’alimentació agroecològica és un privilegi?