Portes obertes a Mas Corcó Pagesos Forners: D'on ve el que mengem?
Matí de portes obertes a la cooperativa Mas Corcó Pagesos Forners, dins el cicle «D'on ve el que mengem?» de visites a projectes agroalimentaris que formen part de l'associació de productors i consumidors Mengem Osona. L'Ivan, en Manel, la Montse i la Debby ens faran una visita a La Teuleria de Corcó de Manlleu, la finca on produeixen cereals ecològics i fan pa i brioixeria ecològics de màxima qualitat. Un producte local, saludable, bo i a un preu just.
L'activitat està organitzada entre Mas Corcó Pagesos Forners, Mengem Osona i l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

Confirmació d'inscripció
Portes obertes a Mas Corcó Pagesos Forners: D'on ve el que mengem?
Confirmació d'anul·lació
Portes obertes a Mas Corcó Pagesos Forners: D'on ve el que mengem?
Segur que vols continuar? (si t'ho repenses, i queden places, podràs tornar-t'hi a inscriure)
Portes obertes a Mas Corcó Pagesos Forners: D'on ve el que mengem?
17 desembre de 2022
11:30 - 13:30 H
Lloc
La Teuleria de Corcó
Descripció
Matí de portes obertes a la cooperativa Mas Corcó Pagesos Forners, dins el cicle «D'on ve el que mengem?» de visites a projectes agroalimentaris que formen part de l'associació de productors i consumidors Mengem Osona. L'Ivan, en Manel, la Montse i la Debby ens faran una visita a La Teuleria de Corcó de Manlleu, la finca on produeixen cereals ecològics i fan pa i brioixeria ecològics de màxima qualitat. Un producte local, saludable, bo i a un preu just.
L'activitat està organitzada entre Mas Corcó Pagesos Forners, Mengem Osona i l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.