Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central

Plataforma de gestió de projectes i inscripcions

Portes obertes a Mas Corcó Pagesos Forners: D'on ve el que mengem?

Descripció

Matí de portes obertes a la cooperativa Mas Corcó Pagesos Forners, dins el cicle «D'on ve el que mengem?» de visites a projectes agroalimentaris que formen part de l'associació de productors i consumidors Mengem Osona. L'Ivan, en Manel, la Montse i la Debby ens faran una visita a La Teuleria de Corcó de Manlleu, la finca on produeixen cereals ecològics i fan pa i brioixeria ecològics de màxima qualitat. Un producte local, saludable, bo i a un preu just.


L'activitat està organitzada entre Mas Corcó Pagesos Forners, Mengem Osona i l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

Cartell
Selecciona les sessions on vulguis participar:

Sessió 1

Portes obertes a Mas Corcó Pagesos Forners: D'on ve el que mengem?

Sessió conclosa

17 desembre de 2022

11:30 - 13:30 H

Lloc

La Teuleria de Corcó

Descripció

Matí de portes obertes a la cooperativa Mas Corcó Pagesos Forners, dins el cicle «D'on ve el que mengem?» de visites a projectes agroalimentaris que formen part de l'associació de productors i consumidors Mengem Osona. L'Ivan, en Manel, la Montse i la Debby ens faran una visita a La Teuleria de Corcó de Manlleu, la finca on produeixen cereals ecològics i fan pa i brioixeria ecològics de màxima qualitat. Un producte local, saludable, bo i a un preu just.


L'activitat està organitzada entre Mas Corcó Pagesos Forners, Mengem Osona i l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.